srijeda, 7. studenoga 2012.

Foto natječaj

Foto natječaj “OKOLIŠ I  JA“

Zeleni telefon Udruge za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce i Fotoklub Split organiziraju foto-natječaj pod nazivom OKOLIŠ I JA s ciljem povezivanja  čitave zajednice oko okolišnih problema, podizanja ekološke svijesti građana kao presudne u uspostavi ravnoteže čovjeka i njegova okoliša te povećanja motivacije i osobne odgovornosti za okoliš.

Natječaj je otvoren za sve građane koji se bave fotografijom amaterski ili profesionalno. Rok za slanje fotografija je 22.ožujka 2013. godine. Najbolje fotografije će biti nagrađene novčanom i drugim nagradama, a bit će organizirana i izložba odabranih fotografija u Galeriji Fotokluba Split na Dan planeta Zemlje 22. travnja 2013.

Uvjeti sudjelovanja:
- Fotografije se šalju elektronskim putem na e-mail adresu: info@fotoklubsplit.hr, ili na CD/DVD mediju na adresu Fotoklub Split, Marmontova 5, Split
- Fotografije trebaju biti u digitalnom obliku najmanje veličine 2000x3000 piksela.
- Naziv fotografije mora sadržavati ime i prezime autora/autorice, naziv fotografije kao i redni broj fotografije.
- Najviše se može poslati 7 fotografija, te najviše 2 kolekcije od po tri fotografije
- Fotografije za izložbu, kao i nagrađene fotografije, odabrat će žiri u sastavu: doc.dr.sc.  Katja Marasović arhitekt, dipl.ing. Damir Rako arhitekt, Stipe Božić, Feđa Klarić i Patricija Granić.

Nema komentara:

Objavi komentar